Deja vú


Och så var det det där med orden som försvann igen. Skolan och jobbet som tar för mycket tid, för mycket energi, för många av mina ord. Det händer saker hela tiden, men ändå händer ingenting och jag är inne i en mindre motivationssvacka ena dagen och high on life nästa. Men som vanligt, jag återvänder alltid. Snart.

Annonser

12 kommentarer

Filed under Uncategorized

12 responses to “Deja vú

 1. Så är det alltid. Det kommer saker i vägen och man skriver sannerligen i vågor. Men jag hoppas att du hittar tillbaka snart. Jag var nämligen nära på att skriva ett ”jag saknar dina ord” i bloggen redan innan du skrev det här. De har blivit en liten sån där angenäm del av vardagen nämligen! 🙂

 2. Det kanske är årstiden (fast nu börjar det ju bli varmare och ljusare), kanske är det allt man har att göra, att det har varit en alldeles för lång vinter. Ja, jag vet inte, men det är tungt just nu.
  Jag upprepar mantrat: ”det blir bättre snart, det blir bättre snart” för mig själv ungefär hela tiden. Säger man det tillräckligt mycket, tillräckligt ofta, måste det ju bli så.
  Styrkekramar till dig!

 3. Still here almost every day… 🙂 ❤ mi hermanita!

 4. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv… det pendlar rätt fint här också mellan att vara lyrisk och att vilja sätta sig ner och gråta en skvätt bara för att man är så trött…

 5. Janet

  När man väl en gång har rörts och berörts av ett så förunderligt vackert hjärta som ditt så spelar inte tid,rum,avstånd och uppehåll någon roll.

  Ta den tid du behöver.
  Vi finns här för dig oavsett.
  🙂
  *pussa*

 6. Vin indeed – höras nästa vecka? ❤ Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s