Friends are kisses blown to us by angels


Och så äntligen har vi tid för varandra. Det känns som en evighet sedan när vi skrattandes kramar om varandra i hallen. Blondies ögon glittrar sådär varmt och vackert som vanligt. Hoppetossas lite hesa skratt får mig att le som vanligt. Och det är så fint att allt är som vanligt fastän så mycket förändrats sedan vi senast hade ordentligt med tid för varandra. Hoppetossa har slutligen brutit med sin kille och plötsligt har vi alla gått från förhållanden till att sitta som singlar i mitt kök över två flaskor vin och hundratals frågor utan svar. Men vi har varandra. Vi har varandra och våra flaskor. Och just nu behövs faktiskt inget annat.

Annonser

6 kommentarer

Filed under Uncategorized

6 responses to “Friends are kisses blown to us by angels

 1. Ibland behöver man inte mer än vänner och vin. Svaren på de där frågorna kommer, nån gång. Om man tänker efter, är inte livet ganska fint ändå?
  Puss!

  • Ja de gör ju det, när de nu behagar. Och ja, livet är alla tiders faktiskt. Trots alla tuffa stunder. Tror det är kärleken till livet som får mig att alltid fortsätta framåt. Puss!

 2. Det behövs inte alltid svar. Känslan just här och nu räcker för att överskugga avsaknaden av svar. Kram

 3. She

  Visst är det ljuuuvligt när man hinner träffa sina finaste vänner, dricka vin & bara surra om livets olika mystiska vägar. Man behöver inte finna några svar.
  Att dela med sig av sina tankar räcker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s