Jag har drabbats!


Jag tror det måste vara något som går. För inte så länge sen var det Cc som drabbades. Söstra Mi drabbades för flera år sedan – och hon drabbades mucho mycket milt sagt. Och nu har (o)turen kommit till mig. Den stora bakar-sjukan. Chokladdoppade havreflarn, (o+)färgade muffins med vit choklad och kokostoppar…! Och allt inom loppet av en och en halv timme! Jag tror inte ni förstår allvaret riktigt… Fariahn. Bakar. Inte.

Och vem fan ska nu äta upp allt?!


Annonser

8 kommentarer

Filed under Uncategorized

8 responses to “Jag har drabbats!

 1. Hahahahahaha…
  Oroa dig inte, det går över. 😉

 2. Oh gimme! =) Här har du en där det inte har gått över 😉

 3. Vem som ska äta? Jaa, pojkvännen, vännerna och grannarna förstås 🙂
  När jag får ryck står grannarna på kö haha. Fast de är rätt goda vänner också, förstås. Men var inte för säker på att det går över. Jag har sådana ryck periodvis sedan flera flera år. Fördelen med att bli lärare är att jag har klasser som jag kan göda med alla bakverk.

  Lycka till ^^

  • Haha ja pojkvännen äter i alla fall 😛 Får se till att bli polare med grannarna då 😉
   Hahaha – tja.. jag vet inte jag. Mitt senaste bakverksryck var på gymnasiet – då var jag känd för mina spritkladdkakor!! 😉 Haha kanske ska börja ta med mig lite sånna till min praktikplats 😛

 4. Hihihi, sötaste Fariahn – I love this! Du, jag är glad att jag är på väg till Sthlm (to stay alltså; sakta men säkert), för hur sjutton ska vi hinna med allt pyssel när vi ses en söndagkväll i november? Nä, vi får allt styra upp en ”bak-drink-målarvecka” – haha! Puss, love!

  • Du bejbs – du fattar inte hur jävla lovely det är att vi äntligen ska ses! Har NO IDEA WHATSOEVER hur vi ska hinna med allt, så det är verkligen bäst för dig att du inte hamnar här to stay before i die typ!
   PUUUUSSSS!!!!! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s