Abstinens


Rastlösheten river i kroppen. Det är nu det börjar på riktigt. Abstinensen. Och jag letar frenetiskt efter sista-minuten-biljetter. Mowgli. Måste till Mowgli. Fyra månader kan ses som en evighet. Eller ingen tid alls. Oavsett vilket så måste jag erkänna: hela jag skriker av saknad när jag är borta från honom i vetskapen om att vi inte ses om tio minuter eller en timme eller två.

Måste hem.

Annonser

6 kommentarer

Filed under Uncategorized

6 responses to “Abstinens

 1. Fyra månader? Ska ni va ifrån varandra så länge? Det suger ju…

  • Haha nej, jag uttryckte mig visst lite luddigt 😛 Vi har bara vart tillsammans i typ 4 månader, men jag har liksom hunnit bli totalberoende 😉

 2. (Förresten så gillar jag inte att din blogg inte uppdateras i RSS-läsaren, man ba har ju missat sååå mycket. (Det kan vara jag som är ett tekniskt missfoster och således är det nog inte ditt fel.))

  • Haha gör den inte? (jag är förvisso oxå ett tekniskt missfoster so i wudnt know) Det suger ju på riktigt. Eller du, jag tror man kan kryssa i nån box under inlägget om man går in på ett enskilt inlägg och så får man uppdateringar till sin email sen…??

 3. Cc79

  Gulle dig. Förstår vad du menar, det där med beroendet. Jag kan dock känna att det är riktigt skönt ngn dag – sen dör jag och min kropp skriker och jag saknar den där mysiga munnen och de där ögonen och den där famnen. Iiiih!

  Puss

  • Jamenprecis.. En dag då och då är ingen big deal, men sen… SHIT!! Speciellt om jag inte får sova med honom, då är det värst. Älskar att sova helt o hållet intrasslad ihop med honom! Så jäkla skönt att va hemma igen! Och så blir ja så glad så jag typ börjar lipa på störten när jag kommer hem och det på bordet står blommor och en lapp till mig från honom. Kärlek ba!!

   PUSS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s